Še eden izmed članov istrskih divjih ale piv pivovarne 22Brewing poimenovanih Karega je Sour Saison With Sour Cherries. Torej kisli saison, ki je fermentiral in se staral v vinskih sodih s konkretnimi količinami višenj.
Rožnato bela milnata glava za precej kratek čas pokrije žareče rdečkasto-oranžno obarvano telo tega istrskega piva. Aroma je zelo nežna in sramežljiva ter tako le malenkostno pokaže svojo višnjevo noto s trpkim občutkom. V požirku se najprej seznanimo z nekoliko kiselkastim sadnim značajem, ki usta kar lepo potegne skupaj. Malo sladkobe je za spremljavo, drugače pa celotno gledano zelo lepo prevlada prijetno kiselkast višnjev občutek. 
Kisla Karega z višnjami je izjemno svežega ter osvežilnega značaja zaradi svoje kombinacije kiselkastega in rahlo sadnega okusa. Poleg tega pa je lahkotnega telesa in skupaj z nižjo stopnjo alkohola deluje zelo preprosto pitno. Definitivno prava izbira za poletne dni, ko zapaše tudi ne-vinski špricarček.
Karega - Sour Saison With Sour Cherries
Koper
4,8% 
Kje naj ga iščem?
- 22Brewing (spletna trgovina)
 - Že v redu, Primož (Ljubljana)
 
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      
    Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    
    
      Moje mnenje: 4,1 / 5 → izjemno lepo piten, prijetno saden in ravno prav kisel za moj okus; v aromi sicer malo bolj zadržan, malo skriva višnje, vendar pa nadoknadi v okusu
    
    
      (IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS:
        16/20)
      
  
        ***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le
          všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
      
    **Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:
Objavite komentar