petek, 9. julij 2021

Hopa Shine IPA

V novi kočevski pivovarni svoj Shine IPA predstavljajo kot "izbrano pivo za lagodno uživanje". Za novo pivovarno na trgu je popularni stil piva IPA seveda več kot primerna izbira, da se pokažejo čim širšemu občinstvu.
 
Shine se pokaže v popolnoma motnikavi izvedbi jantarne barve, rahlo umazano bela glava, ki ga kar pošteno prekrije, pa tam kar precej dolgo tudi počaka. V aromi nam podarja tipičen IPA značaj kjer srečamo cvetlični dih, nekoliko nežnejši sladki dodatek tropskih sadežev, v ozadju pa na to sladkobo preži še nekaj citrusov. V požirku se nam ponuja s kar solidnim hmeljnim grenkobnim karakterjem, ki je čist in brez kakšnih sladkih olepšav. Suh pookus pa še izjemno dolgo pusti svojo zeliščno naravnano sled.
 
Hopa Shine IPA je pravi kalsični IPA v vseh pogledih - lahkotnen v telesu, sladko dišaven v aromi, v okusu pa konkretno grenkoben. Pivo za ljubiteje tega grenkega stila, s katerim se lahko izjemno lepo odžejajo. 
 

Hopa Shine IPA

Kočevje

IPA

5,7%

Kje naj ga iščem?


  • Mestna Kavarna Kočevje (Kočevje)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → korekten IPA, malo bolj izrazit v okusu, ampak lepo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar