sreda, 14. julij 2021

Tektonik OL #34 Sabro Single Hop IPA

Član Tektonikove Odprte Lige, ki je na voljo v omejeni količini ter "samo vsakič in nikoli več", je postal tudi Sabro Single Hop IPA. Kot že ime pove, gre za pivo, ki mu značaj podarja le ena sorta hmelja in to je zanimivi Sabro, ki rad prinaša kokosove občutke. 

Sabro IPA je kar dobro motnikavega telesa zlate barve, pokrije pa ga srednje velika vela glava, ki se počasi seseda. V začetku nežnejša aroma je lahkotno sadna, nekoliko tropska s čisto nežnim kokosom za zraven. Kasneje pa postane veliko bolj pogumna in s povsem izraznim citrusno-sadnim-kokosovim značajem, ki ni sladek. Solidna grenkoba v začetku požirka se kmalu prelevi v sadno-citrusast občutek, kasneje pa trajajoč pookus še kar lepo draži s suhim hmeljnim karakterjem.

Odprta Liga #34 je lahkotna v telesu in zelo sveža v svojem karakterju. Ob vsem tem pa tudi lepo ponuja, tisto pri čemer se Sabro hmelj najbolj izkaže - prijetno kokosen oziroma kar pinakoladast občutek v požirku. 
 

OL #34 Sabro Single Hop IPA

Ljubljana

IPA

6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → zelo všečen in lahko piten, prijetno pinakoladast na trenutke

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar