torek, 6. julij 2021

Loo-blah-nah C'mon California

Na mestu poletne specialke v točilnici Loo-blah-nah se je znašlo tudi pivo C'mon California. Gre za kalifornijsko pivo, v originalu poznano kot California common ali steam beer, ki je nekakšen hibrid - varjen z lager kvasom pri višjih ale temperaturah.
 
Kar pošteno motnikav in ognjeno oranžno zapečen kalifornijec se skriva pod tanko, rahlo umazano belo glavo, ki kar posedi na njem, za sabo pa nato pusti zelo kremasto sled. V aromi, ki je zelo sramežljiva, se poleg zelo blagih travnatih not pokaže še malo bolj pogumen in dobro zapečen kruh. Srednje solidna grenkoba zavlada v okusu, kjer se zraven pojavi še nekaj prav tako občutnega začinjenega občutka. Krajši pookus pa pusti nežnejšo sled, prav tako nekoliko travnato v občutku. 

C'mon California je srednjega, oz. srednje lahkotnejšega telesa, neoliko bolj kremaste teksture in preprostega značaja, kljub temu pa to pivo ponudi kar nekaj svojega značaja.

C'mon California

Ljubljana

Kalifornijsko pivo

5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → dovolj preprost, čeprav na trenutke malo oster s travnato-začinjenim občutkom - ni po mojem okusu, ampak vseeno gre

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar