četrtek, 18. avgust 2022

Bevog Common Guitarfish

Common Guitarfish je ogrožena vrsta ribe, ki je bila nekoč pogosta tako v Sredozemskem morju kot tudi Atlantiku. Zaradi obsežnega ribolova pa je sedaj pristala v Bevogovi seriji Extinction Is Forever, ki ozaveča o ogroženih vrstah živali. Drugače pa so s tem pivom v pivovarni želeli ustvariti nekoliko bolj konkretno pivo kot je lahki IPA, vendar nežnejši kot tipičen IPA.
 
Ta ribica je kristalno jasnega telesa zlate barve, zakrije pa jo velika in zelo dobro obstojna ter kremasta bela glava. Aroma nam ponuja zelo prijetne sadne note tropskega značaja, kjer se kažejo tako sladki kot tudi citrusni sadeži. Požirek je srednje grenkoben in nežno travnat v značaju. Pookus pa v tej maniri še zelo dolgo postoji na jeziku.
 
Common Guitarfish ponuja vse tipične IPA lastnosti, ki jih od tega stila pričakujemo in želimo - v veliki meri gre zahvala hmeljem Strata, Mosaic in Chinook. Je lahkoten v telesu in osvežilen v svojem karakterju. Pravi IPA. 
 

Common Guitarfish

Bad Radkersburg

IPA

5,8%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → klasičen IPA okus, zelo aromatičen in lepo piten 

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar