sreda, 31. avgust 2022

Thirsty River Nina Colada

"If you like pina coladas..." potem bo ta sadno obarvani zvarek iz pivovarne  Thirsty River kot nalašč za vas. Gre za "kokosov ale" in v pivovarni pravijo, da se pije "kot pina colada, ampak v pivski obliki". 
 
Pivo je pošteno motnikavega telesa zlate barve, tanka bela pena, ki ga pokrije, pa ne traja ravno dolgo. Že na bežen vdih pivo navduši s svojo aromo, ki je čisto pinacoladasta s kokosom v ospredju in tropskim sadnim dihom malo bolj zadaj. Požirek je srednje grenkoben. zraven pa ponuja tudi nekaj citrusnega značaja in zelo nežno sladkobico. Finiš je rahlo trpek, pookus pa še nežno potraja.
 
Nina Colada je sadno pivo lahkotnega telesa in tudi zelo svežega značaja. V svojim lastnostih zelo dobro poustvari karakter pina colade, ampak ob vsem tem ostaja pivo in ne sadni sok. 
 

Nina Colada

Bovec

Sadni APA

6,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → dober, zelo pinacoladst v značaju, kar zna biti včasih tudi malo preveč, oz. malo preveč kokosa za moj okus

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar