sreda, 24. avgust 2022

Lobik Sour Tropicana

Lobikova Tropicana, sadno pivo z mangom in pasijonko, je sedaj dobila še svojo kislo sestro. Sour Tropicana namreč prinaša izjemne tropske lastnosti pomešane s kislim značajem.
 
Pivo je izjemno motnega telesa žareče rumeno-zlate barve, tanka bela pena, ki nastane na vrhu, pa prav nič ne počaka. Aroma je po pričakovanju zelo prijetno tropska, prinese pa kup sadnih pridihov, na čelu z mangom in pasijonko, ki imata lepo kiselkast značaj - vse skupaj pa deluje izjemno vabljivo in sveže. Prijetna sadna kislina v začetku požirka usta kar lepo potegne skupaj, v finišu pa ne manjka nežne sadne sladkobe. Bežno kiselkast pookus pa zaključi ta tropski izlet. 
 
Sour Tropicana je zelo lahkotnega telesa in zaradi sadno-kislke kombinacije tudi izjemno sveža in tropsko osvežilna, tako da ne bo imela priložnosti dolgo poležati v kozarcu. 
 

Sour Tropicana

Maribor

Sadni kisli ale

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,2 / 5 → super osvežilno, aromatičnoo in priejtno kiselkasto - poletna osvežitev kot se šika

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar