torek, 22. januar 2019

Bevog This One Is On Us 2018


Ime: This One Is On Us 2018
Pivovarna: Bevog Brewery, Bad Radkersburg

Stil piva: APA

Vsebnost alkohola: 5,3%
Na voljo: pločevinka


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tako kot konec leta 2017, so tudi konec lanskega leta, torej konec 2018, v Bevogu zvarili posebno izdajo piva This One Is On Us, kot zahvalo svojim poslovnim partnerjem - tokrat je to pivo popularnega APA stila.

Moderna Bevogova klasika je nekoliko motnega zlato-oranžnega izgleda, na vrhu kozarca pa kar dolgo postoji bela penasta glava. V aromi navdušuje z izrazitimi, prijetnimi in sladkimi sadnimi hmeljnimi notami, kjer se znajdejo dihi ananasa, manga, grenivke - prijeten tropski vetrič. Ta sadi značaj se z blago, a lepo zaznavno sladkobo prenese tudi v okus, kjer ta občutek uravnovesi nežnejša grenkoba, zraven pa se jima pridruži tudi citrusni karakter.

Lahkotnejše telo, nižja stopnja alkohola, zelo prijetna aroma in nežnejši okus poskrbijo, da je ta zvarek zelo preprosto piten, nezakompliciran in predvsem simpatično osvežilen.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → preprosto pivo, ki pa je zelo okusno (s takimi lastnostmi kot so meni najbolj všeč - konkretno sadnimi) in lepo pitno v tej svoji preprostosti
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 
 
**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar