torek, 23. julij 2019

Green Gold Cuddling With Pillow


Ime: Cuddling With Pillow
Pivovarna: Green Gold Brewing, Šempeter v Savinjski dolini

Stil piva: Berliner weisse

Vsebnost alkohola: 3,33%
Na voljo: točeno - pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Green Gold Brewing nadaljujejo s svojo serijo Bernaisse Weisse piv - tokrat nežna kislica z dodatkom ananasovega in borovničevega pireja. Za tiste priložnosti, ko se domov vrneš utrujen in ne preostane drugega, kot da skočiš v posteljo in se malo pocrkljaš z blazino.

Cuddling With Pillow je zelo motnega telesa, temnejšega rubinastega odtenka, kozarec pa prekriva tanka bela glava, ki se zelo kmalu izmakne. Užitek naznani nežna, le rahlo sadno kiselkasta aroma, v kateri se še najbolj kažejo precej rahle borovničeve note. Okus je nežni aromi navkljub nekoliko bolj izrazit, saj za začetek s kislino prijetno stisne - malo sladko, malo kiselkasto, a predvsem osvežilno prijetno.

Kot je v vročem poletju potrebno, nižje alkoholni berlinerček razvaja tudi s svojim lahkotnim telesom, v okusu pa nam v spominu ostaja ta sok-špricar občutek, ki bo brez dvoma ponudil pravo osvežitev.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → všečen in zame dovolj kiselkast, malo bolj izrazita aroma bi mi pa še bolj pasala...ter še kakšna borovnica več tudi v okusu - ampak dober je
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar