četrtek, 9. julij 2020

Loo-blah-nah Polar Sabre Wolf

Pivo

Polar Sabre Wolf

Pivovarna

Pivovarna Loo-blah-nah - Ljubljana

Stil

APA

Alkohol

4%



Pravijo, da je specialec pivovarne Loo-blah-nah kot grenivkin sok, ki pa še vedno ostaja pivo. S tako nizko stopnjo alkohola in aromami za izvoz, je nastal moderni pale ale v omejeni izdaji,v katerega so, že po imenu sodeč, v pivovarni dodali zanimivo hmeljno kombinacijo. 

Loo-blah-nski poletni "refresher" daje s svojim izgledom zelo "juicy" vtis - je izjemno motnega telesa mlečno rumene barve in pokrit z manjšo milnato belo glavo, ki v trenutku izgine. Hmelji pivu podarijo nežnejšo grenivkasto aromo s čisto malo sladkega sadnega dodatka. V okusu pride do izraza zmerna grenkoba, poleg je zaznati kar nekaj citrusnega priokusa, v finišu pa tudi nekaj kokosovega značaja. Finiš je nato kar pošteno suh in tak je tudi dokaj trajajoč pookus.

Polar Sabre Wolf je pivo zelo lahkotnega in precej svežega značaja, ki v svojem značaju nič kaj ne skriva grenivkin značaj, ki ga skorajda povsem zaznamuje. Tudi drugače pa je s svojimi lastnostmi povsem za ljubitelje tropskih značilnosti v pivu, k čemur še dodatno pripomore tudi nizka stopnja alkohola. 


Kje naj ga iščem?


  • Točilnica Loo-blah-nah (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → simpatičen, sicer malo bolj pošteno grenkobno (suho) izrazit, ampak lepo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar