sobota, 23. julij 2022

Bevog Lulu

Lulu je tropska sestra že dobro poznane Bevogove sadne in osvežilne Lole. Zvarili so jo s konkretnimi količinami sadja, tako kot njeno bolj poznano sestro, le da so tokrat uporabili pasijonko in ananas - za prave poletne okuse. 
 
Manjša penasta bela glava za krajši čas prekrije le rahlo motnikavo zlato-rumeno Lulu. Ta poletna gospodična nas takoj začne osvajati s svojimi lepo izrazitmi tropskimi sadnimi notami, kjer je pasijonka nekoliko bolj izrazita in zavlada aromi. Prijetno sadno kiselkast požirek nam usta le rahlo potegne skupaj, to pa spremlja še zelo blaga sadna sladkoba. Nežen pookus, sadno kiselkasto naravnan, pa kar kriči po še. 
 
Bevogova Lulu je povsem poletno pivo, ki bo očaralo v prvi vrsti s svojo aromo, okus pa nič kaj ne zaostaja za tem. Če dodamo še svežino in lahkotnost telesa in nizko alkoholno stopnjo, pa dobimo res pravo poletno osvežitev.     
 

Lulu

Bad Radkersburg

Sadni kisli ale

3,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → aromatičen, zelo okusen, svež in preprosto piten - točno to, kar poleti potrebuješ

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar