petek, 22. julij 2022

Green Gold Batch 420

Za pomenljivim imenom Batch 420 se skriva sadni kisli ale pivovarne Green Gold, za katerega pravijo, da so uporabili ogromne količine pasijonke. Dodali so še hmelje Citra, Styrian Fox in Mosaic, da so dobili tropsko kombinacijo.
 
Batch 420 je pošteno motnega telesa oranžne barve, večja in puhasta bela glava, ki nastane na vrhu kozarca, pa le v nekaj sekundah do popolnosti izpuhti. V nas puhne konkretna sadna aroma, sladko-kisla v občutku, kjer bomo brez težav prepoznali tropsko pasijonko. Požirek je v začetku prijetno sladek, vendar pa to sladkobo v trenutku prevzame solidna kislina, ki nam usta kar lepo vleče skupaj. Končna nežnejša grenkoba in nekoliko finiš pa se nadaljujeta še v nežen in trajajoč pookus.
 
Green Goldov sadno-kisli zvarek je lahkotnejšega oz. poletnejšega telesa in zaradi kislega ter sadnega značaja tudi zelo svež ter osvežilen. Brez dvoma je to pivo, ki bo najbolj sedlo v poletni pripeki, ko se želimo osvežiti in spiti tudi nekaj konkretnega.  
 
 

Batch 420

Šempeter v Savinjski dolini

Sadni kisli ale

6,5%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → simpatična tropska zadevica, prijetno kisljata in sadna ter predvsem zelo pitna

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar