torek, 19. julij 2022

Lobik Strategic Juice Reserve

Konkretno močni Strategic Juice Reserve je trojni NEIPA, z njim pa so fantje iz pivovarne Lobik želeli ustvariti kar se da "sokasto" pivo. Pri tem so si pomagali tudi s hmelji Centennial, Citra in Cascade, da so dobili vse tiste limonaste okuse.

Strategic Juice Reserve je imenu primerno zelo sokastega izgleda s svojo motno zlato barvo ter večjo in puhasto belo glavo, ki ni pretirano obstojna. V aromi nam podarja prijeten sadni dih, predvsem citrusno naravnan z notami limone in limonske trave v ospredju, vse pa deluje zelo sveže. Požirek je srednje grenkoben, zraven pa se povalja nekaj nežne sladkobe, kar ga dela malenkost bolj polnega. Grenobno dražeč pookus pa še kar dolgo poleži na jeziku.

Lobikov trojni NEIPA je srednje lahkotnega telesa, malenkost bolj nasitne narave zaradi nežne sladkobe, ampak zelo poln svežine. Ponuja povsem citrusast oz. limonast značaj, kar ga dela še bolj všečnega.
 

Strategic Juice Reserve

Maribor

Trojni NEIPA

9%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → zelo piten, res všečen in poletno osvežilen - od 9% alkohola jih ni zaznati prav nič

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar