sreda, 13. julij 2022

Thirsty River NeverEva

NeverEva je sladko-kisla kombinacija iz pivovarne Thristy River, kot nalašč za vroče poletne dni. Ta kisli ale je zvarjen z dodatkom marelic, črnega ribeza ter laktoze, za pravi milkshake značaj. 
 
Dodatek sadja pomaga temu pivu do motne, oranžno-rožnato-rdeče barve, na vrhu kozarca pa za nekaj časa posedi še srednje velika bela glava, a ne prav dolgo. Aroma je zelo zanimiva - kombinacija sladkega sadja, jagodičevja, smetane in vanilije, v bistvu cigarilosi z aromo vanilije. Začetek je nežno sladek, malenkost saden in rahlo vanilijast, za konec pa še rahlo kisljast, a komajda kaj. Finiš je rahlo trpek, kasneje pa vanilijasto sadno sladek v pookusu in na koncu čisto malo kiselkast. 
 
Telo NeverEva je lahkotno in poletno, predvsem pa je pivo zelo sveže v svojem značaju. Poleg tega pa je zaradi milkshakaste arome in tudi okusa rahlo nenavaden, zanimiv in okusen.      
   

NeverEva

Bovec

Desertni kisli ale

7,3%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → lepo piten, zaradi laktozno-sadne kombinacije pa tudi zelo zanimiv 

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar