torek, 6. junij 2023

Thirsty River International Criminal

V Bovcu so pred kratkim odkrili konkretnega mednarodnega zločinca. V lokalni pivovarni Thirsty River Brewing so namreč zvarili imperial stout, ki so ga za pravi značaj starali v sodih, kjer se je prej nahajal bourbon. 
 
Rezultat je temno rjavo, skorajda čisto črno pivo, ki ga za kar nekaj časa zakrije srednje tanka bež obarvana pena. Aroma je v začetku nežno pražena, zraven pa se pridruži še nekaj čokolade, ter rahel kavnat občutek daleč zadaj. Zmerna grenkoba se pojavi v začetku požirka, sledi pa ji kar nekaj sladkobe in dokaj pražen finiš. Rahlo kiselkast priokus ribeza doda nekaj svežine, medtem ko je trajajoč pookus kar pošteno izrazit. 
 
International Criminal je nekoliko bolj lahkega telesa ter zelo dobro zakritega alkohola. V svojih lastnostih je izrazit, nekoliko bolj sicer povleče na sladko stran, a je obenem tudi malo oster (mogoče malo nezrel še) - vseeno pa ostaja precej preprosto piten.   
 

International Criminal

Bovec

Cesarski stout

9%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → lepo piten, malo pa ga zmanjka na telesu in morda bi lahko še malo odležal, da izgubi malo ostrine 

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar