četrtek, 12. maj 2022

Omnivar Regular Joe

Iz pivovarne Omnivar prihaja Regular Joe, svetli ležak, ki je zvarjen za običajnega pivopivca, ko si poželi dobrega piva. Nekaj klasičnega, dobro poznanega, vendar narejenega s kvaliteto.
 
Joe je kristalno jasnega, čistega zlatega telesa, srednje velika in srednje obstojna snežno bela glava pa je le še pika na i. Aroma je nežna in ne preveč izrazita, ponuja pa blag hmeljni značaj s travnatim občutkom, zraven pa je še nekaj mogoče le malenkost bolj občutnega kruhastega pridiha ter rahla karamela. Požirek zaznamuje solidna hmeljna grenkoba, travnato-zeliščna v svojem karakterju, ta občutek pa v pookusu še precej dolgo poleži na jeziku. 
 
Omnivarjev Regular Joe je lahkotnejšega telesa in povsem čistega, ležakastega značaja, ki ga sicer dobro poznamo, le da ga v tem primeru dobimo kar nekaj več. Je prerposto pivo, ki bo odžejalo slehernega Jožeta, ob tem pa ponudilo precej več karakterja kot ga od tega stila (ponavadi) pričakujemo.    
 

Regular Joe

Ljubljana

Svetli ležak

4,3%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → zelo dober, preprost in lahkotno piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar