sobota, 6. oktober 2018

Thirsty River Easy Lemon


Ime: Easy Lemon
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: Radler

Vsebnost alkohola: 4%
Na voljo: točeno


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V naboru raznih stilov in zvrsti piv, ki jih ponujajo naše domače male pivovarne, se le redko znajde kakšen radler. Zato je potrebno izkoristiti priložnost, ko v Bovcu naletiš na enega izmed njih (če so ti seveda le-ti po meri). V Thirsty River Brewing so namreč pripravili tudi Easy Lemon strong radler, kot so ga poimenovali.

Bovški radler je popolnoma motnega zlato-rumenkastega izgleda, ki ga še nadgradi manjša bela glava, ki pa je kar sramežljiva in kmalu pobegne. Tipična aroma radlerja z notami grenivke in limone je nežnejša, a vseeno lepo izrazna, da je ne moremo zgrešiti. V okusu nas najprej pozdravi lahkotna sladkoba, ki se ji veliko kasneje pridruži nekaj zares blage in skrite grenkobice. Nežen pookus, ki le za kratek čas postoji na jeziku, pa zaključi celotno sliko tega radlerja.

Easy Lemon je zelo lahkega telesa in značilnega radlarjevega karakterja, a z eno pomembno razliko - kljub temu, da ima sladek značaj, pa le-ta nima tistega vse prevečkrat okušenega izrazitega občutka po sladkorju. Sicer ne gre ravo za nekaj, kar bi odpihnilo prave ljubitelje piva, a za radler je prav fajn. 
Cena: 2,00€ (0,15l; točeno) - Thirsty River Brewing Pub (Bovec)




  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → prav simpatičen radler, predvsem pa osvežilen - dokaz, da se tudi radler zna pripraviti na boljši način
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 10/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!***

Ni komentarjev:

Objavite komentar