torek, 11. maj 2021

Loo-blah-nah German Red

Nova točena specialka se je pojavila na pipah točilnice Loo-blah-nah - German Red. Najlažje bi se uvrstil v stil piva po imenu altbier, nemška pivska klasika, ki pa ni pšenično pivo.
 
German Red je skoraj do popolnosti jasnega telesa jantarno-rjave barve, tanka bež obarvana glava pa na vrhu kozarca ne sedi predolgo. Prijetna sladna aroma nas objame v prvem trenutku, ponuja pa nekaj karamelastega diha in še nekaj več suhega sadja, nežno sladkega v značaju. Tudi v okusu pride sladni značaj lepo do izraza z blago piškotasto sladkobo, srednja grenkoba pa v koncu še malo podraži skupaj s poprastim občutkom. Daljši pookus pa lepo pusti svojo sled.
 
Nemško naravnani German Red je pošteno sladno zaznamovan in prinese pivcu zelo prijetne okuse suhega sadja. Zapakira jih v srednje telo z nekaj manj izrazito karbonacijo, vse to pa pomeni, da ga lahko že v nekaj trenutkih zmanjka.
 

German Red

Ljubljana

Staro pivo

5,6%

Kje naj ga iščem?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → lep sladni značaj mu da veliko značaja, ki ga skombinira s preprosto pitnostjo in je zelo simpatičen celotno gledano

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar