ponedeljek, 10. maj 2021

Reservoir Dogs/Ritual Lab All Roads Lead To Rome

V pivovarni Reservoir Dogs so s pomočjo svojih prijateljev iz rimske pivovarne Ritual Lab zvarili pivo stila NEIPA po imenu All Roads Lead To Rome. Pravijo, da gre za hmeljno bombo s konkretnim karakterjem sorte Styrian Wolf.
 
Sodelovalni NEIPA je izjemno motnikavega telesa in sicer blede, pomarančne barve, ki skupaj s tanjšo in neobstojno umazano belo peno na vrhu spominja na gosti sok. V aromi nam ponuja kar izrazite sadne note z zelo sočnim, zrelim in sladkim značajem - breskve prednjačijo, sledi pa jim še sočen mango in še kak tropski sadež za zraven. Nežnejša grenkoba nekoliko podraži po jeziku skupaj z blago citrusnim značajem in suhim ter poprastim občutkom v finišu. Vse skupaj pa ostaja dovolj zadržano, daljši pookus pa še nekaj časa pusti svojo sled.
 
All Roads Lead To Rome je NEIPA izjemno svežega ter "juicy" karakterja, ki v kombinaciji z lahkotnim telesom ponuja izjemno preprosto pitnost - je tak, malo bolj alkoholen breskov sok. Pivo nas sicer ne bo zapeljalo v Rim, ampak nas bo s svojimi okusi prej zapeljalo na kakšen eksotičen otok.  
 

All Roads Lead To Rome

Nova Gorica
 
v sodelovanju z Ritual Lab Brewing & Growing 
Rim (ITA) 

NEIPA

7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo preprosto piten, izjemno sadne arome, ki kar vabii, v okusu pa dovolj zadržan, da ne prekrije tega "juicy" karakterja z grenkobo

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar