sreda, 8. september 2021

Green Gold Double Hop Dealer

Če se je Hop Dealer iz pivovarne Green Gold Brewing izkazal kot pravo poletno pivo, potem najrbž ni nobenega dvoma, da bo tak tudi njegov brat v dvojni obliki - Double Hop Dealer. Še več hmelja za še več značaja. 
 
Dvojni Hop Dealer je izjemno motnega telesa barve breskovega gostega soka, srednje velika bela penasta glava pa se na vrh kozarca vsede za kar nekaj časa. V aromi povabi z zelo všečnimi in prijetnimi tropskimi sadnimi notami - prevladujejo sladki sadeži, vmes pa se pomeša še nekaj citrusov. Začetek požirka je prijetno sladek, sledi pa srednja hmeljna grenkoba, ki lepo poboža s poštenim hmeljnatim občutkom. Rahlo poprast finiš pa napove še trajajoč in hmeljno naravnan poookus.
 
Double Hop Dealer je poletno lahkotnega telesa in zelo svežega ter predvsem osvežilnega značaja. Je prava sadna tropska bombica, ki bo pivca popeljala tudi na najbolj oddaljene tropske otoke.
 
 

Double Hop Dealer

Šempeter v Savinjski dolini

NEIPA

6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → super aromatičen, v okusu pa prav tako ne zaostaja velika - izjemna poletna osvežitev

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar