petek, 20. avgust 2021

Lobik The Tiger Dude Documentary

The Tiger Dude Documentary je še en novi Lobikov juicy zvarek, ki je zvarjen v stilu trojnega NEIPA piva. Za pravi značaj pa so ga štajerski pivovarji zvarili s hmeljema Idaho 7 in Citra.  

Popolnoma motni pomarančni sok v podobi tega trojnega NEIPA piva je za nekaj kratkih trenutkov skrit pod rumenkasto belo peno. Iz kozarca počasi zapiha aroma tropskega sadja, kjer dobimo izredno zrele sladke note in v ozadju še nekaj prijetnih citrusov. V začetku požirka podraži zmerna hmeljna grenkoba, kar lepo izrazna, ki jo dopolnjuje še čisto blaga sladkoba. Suh finiš pa nato napove še kar precej izrazen in zelo dolgotrajen pookus, ki je popolnoma hmeljno zaznamovan. 

Lobikov The Tiger Dude Documentary je kar izrazit NEIPA, ki kljub visoki stopnji alkohola le-tega prav nič ne pokaže. Je lahkotnejši v telesu, v vseh pogledih pa je to ena popolnoma juicy zadeva, ki bo zaigrala po notah ljubiteljev Lobikov NEIPA zvarkov.
 

The Tiger Dude Documentary

Maribor

Trojni NEIPA

9%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → juicy, lepo piten kljub veliko % in še ena prava stvar iz pivovarne Lobik

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar