petek, 2. september 2022

Reservoir Dogs/Pomona Island Dogs Island

Med svojim obiskom Slovenije, ko so se predstavili na festivalu LKBW, je ekipa pivovarne Pomona Island obiskala tudi fante iz Reservoir Dogs. Skupaj so tako ustvarili ta kisli IPA, ki mu hmeljni značaj podarjajo Nelson Sauvin, Strata in Motueka.    
 
Slovensko-angleško pivo je popolnoma motnega telesa, blede oranžne (marelične) barve, za kratek čas pa se na vrhu ustvari še bela penasta glava. Aroma ponuja kombinacijo kiselkastega in tropskega sadnega značaja, ki ga v ozadju spremlja še rahlo kleten in gumast občutek. Požirek je solidno grenkoben, zelo suh v svojem karakterju ter s precej gumastega občutka iz ozadja, v finišu pa ponudi še nekaj nežnega kiselkastega priokusa. Pookus pa nato še kar dolgo postane s svojim grenkobno-gumastim občutkom. 
 
Dogs Island kisli IPA je točno tak, kakršen po imenu sklepamo da je - tipično IPAsto grenkoben in zabeljen s kiselkastim značajem. V telesu je lahkoten in svež, ponuja pa most med obema svetovoma piva. 
 

Dogs Island

Nova Gorica
 
v sodelovanju s Pomona Island Brew Co. 
Salford (ANG) 

Kisli IPA

5,6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → zelo lepo piten ,kiselkast in IPAst - tako kot mora biti

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar