sreda, 7. september 2022

Thirsty River INESAsita

V pivovarni Thirsty River iz Bovca zelo radi zvarijo različne variacije IPA piva. Tokratni IPA po imenu INESAsita sodi med kisla IPA piva, kar pomeni da prinaša tako grenke kot seveda tudi kisle okuse.
 
INESAsita je kar precej čistega zlatega telesa, srednje velika bela penasta glava pa kar nekaj časa vztraja na vrhu kozarca. Aroma je v začetku zelo lepo sadno sladka, predvsem nekoliko bombonasta v svojem značaju. Požirek je konkretno kiselkast v začetku, nežno vinsko-citrusast, usta pa kar lepo vleče skupaj. Nežen in trajajoč ter nekoliko kisljat pookus pa kar kliče po novem požirku. 
 
Kisli IPA INESAsita je tak kot se od njega pričakuje - v aromi nam ponuja svoj IPAst značaj, medtem ko v požirku kaže svojo kislo stran. V kombinaciji z lahkotnim in svežim telesom pa deluje lepo pitno in osvežilno, a kar konkretno kiselkasto.  
 

INESAsita

Bovec

Kisli IPA

6,9%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → je kiselkast, ponuja pa tudi IPAst značaj, predvsem pa je zelo osvežilen

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar