ponedeljek, 12. september 2022

Union Premium Hoppy Lager

Tudi v pivovarni Union želijo slediti trendu bolj hmeljenih piv in najbrž so s tem razlogom zvarili tudi ta Hoppy Lager, ki poleg običajnega Unionovega ležakastega značaja obljublja tudi nekaj več hmeljne drznosti. 
 
Premium Hoppy Lager je skorajda kristalno jasnega telesa ležakasto zlate barve, na vrhu koazrca pa za kar nekaj časa posedi večja in kremasta bela glava. Aroma je nekoliko bolj nežnejše sorte, čeprav dokaj jasno pokaže svoje travnate hmeljne note. Požirek je srednje hmeljno grenkoben, predvsem travnato-zeliščen v značaju, zraven pa ponuja še rahel kruhast občutek ter nekoliko porpast finiš. Trajajoč pookus pa še kar dolgo poleži s tem dražečim in travnatim občutkom.
 
Hoppy Lager je lahkotnega telesa in preprostejšega značaja. Sicer ne prekipeva s svojo drznostjo, toda nekako vseeno upraviči svoje ime - je ležak in tudi je nekoliko bolj hmeljno izrazit, ter je nekakšna nadgradnja klasičnega Uniona.  
 

Premium Hoppy Lager

Ljubljana

IPL

4,6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,8 / 5 → lepo piten, odžeja in brez kakšnih večjih posebnosti

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 11/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar