torek, 20. september 2022

Bevog Punk Rock Holiday 2.2

Tudi za punk rajanje v dolini reke Soče v letu 2022 so v pivovarni Bevog zvarili posebno festivalsko pivo. Z njim niso le potešili žeje obiskovalcev Punk Rock Holiday ampak so tudi obeleželi 10. obletnico punkovskega festivalskega druženja v Tolminu. 
 
Kristalno jasni punk zvarek je zlatega odtenka ter zastrt z večjo in puhasto belo glavo, ki se ji prav nikamor ne mudi. V aromi je nežno travnat in blago začinjen, če se potrudimo pa srečamo še kakšen sadni pridih čisto v ozadju. Srednja hmeljna grenkoba dobro podraži v začetku požirka, nadaljevanje pa prinese še čisto blago sladkobo. Nežen in le rahlo zaznaven pookus pa še nekaj časa poleži na jeziku.
 
Punk Rock Holiday 2.2 je zlati ale lahkotnega telesa, zelo preprostega in ne preveč izrazitega značaja kar ga posledično dela zelo lepo pitnega. Pivo za takrat, ko ni želje po preveč razmišljanja, ampak "zapaše" le kozarec hladnega piva, ki poteši žejo.   
 

Punk Rock Holiday 2.2

Bad Radkersburg

Zlati ale

4,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,3 / 5 → zelo preprost, neizstopajoč in brez omembe vrednih posebnosti - zelo piten in osvežilen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar