nedelja, 25. september 2022

Lobik Strategic Summertime Cryo Hop Reserve

Fantje iz pivovarne Lobik se predstavljajo še z enim strateško pomembnim dvojnim NEIPA zvarkom. Tudi ta je pošteno hmeljno zaznamovan, glede na ime pa nam bo ponudil še zadnje obrise poletja. 

Ta dvojni NEIPA je stilu primerno popolnoma motnega telesa mlečno rumene barve, tanka bela penasta glava, ki ga prekrije, pa ne postoji ravno dolgo. Izpod pene zapihajo prijetne arome z eksotičnih otokov, v njej pa se skrivajo tako sladki kot tudi citrusni tropski sadeži. Poleg tega pa se nam ponuja tudi blag grozdni pridih, ter dih žvečilnih gumijev. Požirek je zaznamovan s srednjo grenkobo, na začetku nekoliko travnato in malo šamponasto. Konec je bolj suh in na trenutke celo malo trpek. Nežen pookus pa nato tudi kar lepo potraja. 

Strategic Summertime Cry Hop Reserve je dvojni NEIPA, ki nikakor ne pokaže vseh svojih alkoholnih mišic, saj je alkohol popolnoma zakrit. Je lahkotnega telesa in svežega značaja in kot celota deluje zelo poletno (in konkretno).
 

Strategic Summertime Cryo Hop Reserve

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → kar konkreten NEIPA čeprav je alkohol super zakrit; je zelo piten in izjemno osvežujoč

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar