nedelja, 4. september 2022

Lobik / Nova Runda Clear Attitude

Fantje iz Lobik Brewery so zopet združili moči z ekipo hrvaške Nove Runde in ustvarili en konkretni IPA. Odločili so se, da bodo poskusili poustvariti vse okuse NEIPA piv, le da bo tokratni zvarek jasen kot klasični IPA. Pri tem so si pomagali s hmelji Styrian Wolf, Mosaic, Enigma in Cryo Mosaic.
 
Pivo je kar dodobra jasnega telesa zlato rumene barve, pokrije pa ga srednje velika bela glava, ki se le počasi umika. Aroma je pošteno tropskega značaja - iz kozarca namreč puhtijo izraziti citrusi in limonska trava z nekaj sladkimi sadeži bolj zadaj. Začetek požirka je nežno sladek, sledi nežna grenkobica in kar konkretno citrusast občutek. Finiš je nežnejše travnat in se nadaljuje še v trajajoč pookus. 
 
Clear Attitude je lahkotnega telesa in svežega značaja, ter predvsem zelo preprosto pitno. Res ponudi vse arome in okuse, ki jih tipično najdemo V NEIPA zvarkih, in ti so zapakirani v jasno telo tega IPA.   
 

Clear Attitude

Maribor
 
v sodelovanju z Nova Runda 
Zabok (HRV)

IPA

7%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → prijetno aromatičen in zelo lepo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar