torek, 26. maj 2015

Bandidos Cuba Libre

Bandidos iz pivovarne Laško, njihov trendovski napitek, ki je mešanica piva in različnih okusov, se tokrat podaja na tropsko Cubo. Tam je namreč doma Cuba Libre, pijača ki prinaša okuse kokakole, limete in ruma. Sedaj pa je ta kombinacija našla pot tudi v steklenice Banidosa. 

Banidos Cuba Libre je popolnoma kokakolaste barve, torej temno rjave oz. skoraj črne, tanka belkasta pena, ki ga pokrije, pa na vrhu kozarca počaka le nekaj kratkih trenutkov. Aroma je kar lepo izrazita ter ponuja sladek občutek - nekakšno kombinacijo kokakole s pridihom (umetnega) ruma. Tudi okus sledi temu - je predvsem sladek z nekaj zelo nežnega limonastega dodatka.
 
Tudi ta Bandidos s karibskim pridihom se izkaže kot lahkotna in pitna pijača - sicer ne pivo, ampak kot gazirana in osvežilna alkoholna pijača. Kot tak ni napačen in prinese nekaj tistega "kubanskega" značaja. 
 

Bandidos Cuba Libre

Laško

Pivo z dodatki

4%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,3 / 5 → sicer zelo prijetna gazirana pijača (soda), lepo prinese značaj rum-kole, vendar pa ni ravno pivo - še evdno pa zapaše na vroč poletni dan

(IZGLED: 1/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar