sreda, 13. maj 2015

Laško Lemon & Lime

Nizkoalkoholni radler Lemon & Lime pivovarne Laško sestavlja 40% piva in 60% soka limete in limone, ki mu dajo tisti pravi osvežilni in poletni značaj.

Lemon & Lime je pošteno motnega izgleda ter precej blede zlato-rumene barve. Vse pa zakriva srednje velika in puhasta glava bele barve. Aroma je všečna in lepo prikazana, v njej pa prevladujejo sladke in citrusne sadne note, še posebej se lepo (po pričakovanjih) prikažeta limona in limeta. V okusu prevlada sladkoba, čeprav vseeno ni pretirana, dopolni pa jo nekoliko citrusast in kiselkast priokus. 
 
Citrusasto naravnani radler iz pivovarne Laško se izkaže kot zelo prijetna in osvežilna poletna izbira, seveda kadar ne bi ravno pravega piva. Preprosto pitna zadeva, ki bo odžejala.
 

Lemon & Lime

Laško

Radler

2%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,5 / 5 → sicer sladek, ampak ne preveč umetno sladkan, sadnje pride do izraza in je nasplošno čisto prijeten radler

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar