četrtek, 14. maj 2015

Laško Club

Club je druga verzija Laškega svetlega ležaka, za katerega pravijo, da je pivo z izraženim sladnim karakterjem in milejšo grenčico, katero so zagrešile domače sorte hmelja. Torej nekoliko bolj umirjen Laški brat. 

Na pogled je Laško Club popolnoma čistega telesa zlatega odtenka, njegov izgled pa dopolnjuje srednje velika in srednje trajajoča bela puhasta pena. Aroma je precej zadržana, v njej pa je zaznati nekaj kruhastih in žitnih not. Tudi v okusu prednjači sladna sladkoba, nekoliko kruhasta, sledi pa ji nežnejša grenkoba, ki postavi stvari v ravnovesje. Nežnejši pookus pa še malo postane na koncu.

Laško Club je pivo klasičnega in poznanega značaja, ki se ne razlikuje preveč od svojega bolj poznanega brata Zlatoroga. Je nekoliko bolj sramežljiv, vseeno pa prinaša tisti značaj, ki ga pivci (industrijskih) klasik iščejo.
 

Club

Laško

Svetli ležak

4,9%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)
  • trgovine Tuš (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,4 / 5 → sicer piten in v redu, nič neprijetnega, toda brez presežkov; je to, kar pač je - industrijski ležak

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 4/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar