petek, 15. maj 2015

Union Premium Pivo

V pivovarni Union so zvarili svoje Premium Pivo kot nekoliko močnejšo verzijo svojega klasičnega svetlega ležaka.Ob tem naj bi šlo tudi za nekoliko kakovostnejšo nadgradnjo originalnega zvarka, ki bi ga z veseljem poiskali tudi večji ljubitelji piva.
 
Na izgled se Premium pokaže v tipični, popolnoma jasni zlato obarvani opravi, ki jo dopolnjuje srednje velika in razmeroma obstojna bela glava. V aromi, ki sicer ni pretirano pogumna, prevlada sladni značaj, nekoliko kruhast in rahlo kartonast v svojem dihu. Tudi okus se začne v tem, nekoliko bolj sladno in sladko izrazitem občutku, ki pa ga nadomesti blag grenkobni priokus. Nežnejši pookus pa še na kratko postane v ustih.
 
Union Premium Pivo je zvarek lahkotnega telesa in preprostega značaja, ki smo ga vajeni že iz klasičnega ležaka. Res pa je, da je celotno gledano nekoliko bolj drzen, a še vedno v tej svoji poznani preprostosti.
 

Premium Pivo

Ljubljana

Svetli ležak

5,3%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,5 / 5 → sicer nič posebnega, ni neprijeten (razen nekoliko v aromi in koncu požirka), je pa po eni strani malo bolj okusen kot Unionova klasika

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 5/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 10/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar