torek, 26. maj 2015

Laško Malt Breskev

Iz pivovarne Laško prihaja še en sladni napitek z okusom, ki ga bolje poznamo pod imenov malt. Tokratna verzija pa s seboj prinaša sočne breskove okuse zapakirane v brezalkoholno vsebino.
 
Malt Breskev je na pogled čistega, zlato obarvanega telesa, na vrhu pa za krajši čas posedi še bela penasta glava. Po pričakovanju nas v aromi pričaka sadni značaj sladke in sočne breskve. Tudi v okusu se srečamo s tem sadežem, ki maltu poda nekaj sladkobe, vendar pa pri tem ne pretirava. Vse skupaj pa se na to zaključi še s kratkotrajnim pookusom.
 
Laško Malt Breskev je, tako kot ostali sadni malti, osvežilnega značaja in lahkotne pitnosti, če ga vzamemo kot brezalkoholno gazirano pijačo. In to tudi je, nič več in nič manj kot to.   
 

Malt Breskev

Laško

Sadni malt

0%

Kje naj ga iščem?


  • trgovine Mercator (po Sloveniji)
  • trgovine Tuš (po Sloveniji)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 2,2 / 5 → je piten malt, osvežilen in lepo saden (breskov) - nič kaj ekstra poseben, ampak kot brezalkoholen sokec je v redu

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 4/10 - TELO: 2/5 - KONČNI VTIS: 9/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar