ponedeljek, 8. april 2019

Mister Passion Fruit Pale Ale


Ime: Passion Fruit Pale Ale
Pivovarna: Pivovarna Mister, Domžale

Stil piva: APA - sadni

Vsebnost alkohola: 4,6%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

V nomadski pivovarni Mister so se že lansko leto v praksi prepričali, da se pivo in tropsko sadje izjemno dobro ujameta. Tako so tudi letos, za prvo izvedbo Pivo & Burger Festa, pripravili nekaj pivsko tropskega - Passion Fruit Pale Ale, v katerega so dodali, kot že ime pove, pasijonko, pa tudi nekaj manga.

Pivo že na prvi pogled deluje kot pravi tropski napoj s svojo popolnoma motno, zlato rumeno obarvanostjo, ter tanko in neobstojno belo puhasto glavo. Tudi prvi vdih potrdi svoj tropski značaj z nežnimi dihi pasijonke in nekaj bolj sramežljivega manga v ozadju. Solidna hmeljna grenkoba podraži brbončice s svojim zmernim travnatim značajem, v finišu pa se pokaže pivo še s svojim blago kiselkastim sadnim tropskim značajem. Pookus, ki je sicer bolj nežne narave, pa še kar nekaj časa pusti svojo sled.

Mistrov Passion Pale Ale je pivo zelo svežega in osvežilnega značaja, ki bo zaradi svojim tropskih sadnih značilnosti brez dvoma našlo svoje oboževalce. Je preprostega, nekompliciranega značaja, lahkotnega telesa in predvsem lahkotno pitno - pivo za brez razmišljanja.





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → sicer zelo lepo pitno in preprosto, čeprav bi si morda želel še malo bolj izrazit značaj pasijonke (ali v mojem primeru, ker obožujem pasijonko, kar bolj izrazitega)
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar