petek, 19. april 2019

Thirsty River Superman


Ime: Superman
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 6%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je ptica, to je letalo - ne, to je Superman. Eno izmed piv širokega nabora pivovarne Thirsty River je poimenovano tudi po najbolj znanem superjunaku, gre pa za IPA zvarek, ki bo kot nalašč za ljubitelje tega stila.

Superman prileti v nekoliko motnikavi, jantarni obleki, skrit pa je pod večjo in rahlo rumenkasto-belo glavo, ki kar potraja. Pokaže se izrazita aroma limoninih bombonov in limonske trave z nekaj konopljastega duha, ki kasneje postane bolj izrazit in pridobi duh "srednješolskega igrišča ob poletnih večerih". Rahlo sadnemu, sladkemu začetku sledi srednja grenkoba, ki jo spremlja nekaj popraste pikantnosti in na koncu še trajajoč pookus.

V primeru tega Superman IPA zvarka lahko govorimo o bolj klasično naravnanemu IPA pivu, ki se predstavi v kar precej izraziti in konkretni luči, da bo všeč tudi tistim bolj zapriseženim ljubiteljem tega stila.




  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → povsem korekten IPA, bolj klasičnega značaja in izrazitejšega zeliščnega hmeljnega profila, rahlo bolj zahteven za brbončice
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar