nedelja, 9. avgust 2020

Lobik Señjor, Señjorito

Pivo

Señjor, Señjorito

Pivovarna

Lobik Brewery - Maribor

Stil

Trojni NEIPA

Alkohol

9%



Mariborski Lobiki še kar naprej nadaljujejo z ustvarjanjem novih NEIPA zvarkov - no ja, to niti ni presenečenje, ker so po večini vsi izjemno dobro sprejeti. Señjor, Señjorito, eden izmed teh piv, ni navaden NEIPA, niti ni dvojni NEIPA, ampak gre za trojni NEIPA.

Že na daleč ta zvarek izstopa s svojim "juicy" izgledom - popolnoma motno, umazano oranžno pivo, ki ga za daljši čas zastre večja, kremasto puhasta glava rahlo umazano bele barve. Svoje NEIPA poslanstvo nadaljuje z zelo izrazito sadno aromo, kjer se v koktejl pomešajo sladke tropske sadne note in sveži citrusi, na koncu pa med njimi prevlada ananas. V okusu Señjor, Señjorito zaznamuje srednje izrazna grenkoba v začetku požirka in prav tako srednje izrazna sladkoba v koncu. Poslovi pa se s trajajoči in nekoliko nežnejšim pookusom.

Señjor, Señjorito je nekoliko polnejšega in bolj nasitnega sokastega značaja, med celotnim uživanjem v požirku tega zvarka pa nas tudi kar lepo pogreje s svojo toplino alkohola, ki pa vseeno ni pretirana.  


Kje naj ga iščem?


  • Že v redu, Primož (Ljubljana)
  • Lajbah (Ljubljana)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → nekoliko bolj grenkoben, kot je to pri nekaterih ostalih njihovih, prav tako malo bolj zaznaven alkohol - še vedno pa ima tisti pravi juicy značaj in je lepo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar