nedelja, 25. oktober 2020

Green Gold Wolf Pack

 

Pivo

Wolf Pack

Pivovarna

Green Gold Brewing - Šempeter v Savinjski dolini

Stil

NEPA

Alkohol

5,2%



V pivovarni Green Gold Brewing so v jesenskem, trgatvenem času zopet zvarili pivo s svežim hmeljem, t.i. trgatveni ale - v bistvu kar dva. Eden izmed njih je Wolf Pack, pivo, ki mu poseben čar podari sveži hmelj sorte Styrian Wolf. 

Popolnoma motno telo Wolfa je žareče oranžne barve, v kozarcu pa se prekrije s solidno, kremasto in zelo obstojno belo glavo. Hmeljna aroma je lepo izrazita in vabljiva, v začetku pokaže ves svoj sladek karakter s sadnimi notami jagodičevja in kar lepo občuten cvetlični duh, da mu dela družbo, medtem ko se kasneje pojavi še zelo zanimiv in kar izrazit duh limoninih bombonov. Srednje nežna grenkoba poboža po jeziku, spremlja pa jo kar izrazen travnato-zeliščni značaj, ki ga dobi iz svežega hemlja. Trajajoč pookus pa kar še nekaj časa draži po jeziku. 

Wolf Pack je lahkoten v telesu, v aromi zelo prijeten in vabljiv s tipičnim značajem Styrian Wolfa, v okusu pa tako konkreten, kot se za trgatveni ale tudi spodobi. Po okusu tistih, ki v jesenskem, trgatvenem času prisegajo na malo bolj karakterna piva.   


Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,5 / 5 → prijeten, lepo piten, čeprav malo oster v okusu, ampak je le trgatveni

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar