četrtek, 14. januar 2021

Clef Bugi Vugi

V pivovarni Clef pravijo, da ta zvarek ni ekskluziva, ampak alternativa. In sicer alternativa zlajnanim komadom, ki zadovoljijo množice na površju. To je pivo za tiste, ki okusijo tisto, kar drugi preslišijo. In v tem primeru je to milkshake IPA - IPA, ki svoj "milkshake" značaj dobi z dodatkom laktoze.
 
Clefov milkshake je popolnoma motnega izgleda zlato-oranžne barve, tanjša bela glava, ki ga pokrije pa tam ne ostane prav dolgo. V aromi se nam prijazno pokaže prijetna sadna nota tropskega sadja, ki jo zelo nežno dopolni smetanovo-vanilijast pridih. Kar konkretna grenkoba v nasprotju z nežno aromo kar pošteno udari s svojim suhim in nekoliko zeliščnim značajem. Ta občutek pa nas v pookusu še kar dolgo spremlja. 
 
Alternativni Bugi Vugi pivcu pokaže dva različna obraza - je nežen in rahlo sramežljiv v aromi in na drugis trani izrazit in drzen v okusu. V telesu je nekoliko bolj poln oz. nasiten, kot celota pa deluje lepo piten - seveda, če so vam blizu karakteristike IPA piv.


Bugi Vugi

Petrovče

Milkshake IPA

6,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,7 / 5 → malo preoster v okusu mogoče, a ko se malo uleže je prav lepo piten in okusen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar