nedelja, 26. februar 2023

Lobik Do You Even Nostalgia

Do You Even Nostalgia je še eden izmed  IPA zvarkov, ki so jih zvarili v pivovarni Lobik. Čeprav izredno radi varijo moderna NEIPA piva, pa znajo zelo dobro narediti tudi bolj klasična (West Coast) IPA piva.
 
IPA je kristalno jasnega telesa zlate barve, večja bela glava, ki ga pokrije, pa penasto postane. Aroma je nežno sadna, v začetku s (pre)zrelimi sadnimi notami, ter z nekaj citrusnega duha kasneje. Ponudi še kar precej izrazit sladek žitni občutek ter kar nekaj kruhastih not. V požirkuprevlada srednja hmeljna grenkoba, precej travnata in zeliščna, spremlja pa jo še nekaj kruhastega značaja. Finiš je rahlo poprasto dražeč, pookus pa z bolj travnatim občutkom kar potraja.
 
Lobikov Do You Even Nostalgia je zelo lahkotnega telesa in precej preprostega, oz. celo nekoliko zadržanega značaja. Ponuja tiste tipične IPA lastnosti, ki pa so precej umirjene in ga naredijo preprosto pitnega, a manj izrazitega.  
 

Do You Even Nostalgia

Maribor

IPA

6,5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → sicer piten, malo bolj voden, ampak brez kakšnega posebnega značaja

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar