četrtek, 26. september 2019

Logist


Ime: Logist
Pivovarna: Green Gold Brewing, Šempeter v Savinjski dolini
>>> za Pišek Bar, Celje

Stil piva: APA

Vsebnost alkohola: 5,5%
Na voljo: točeno - pločevinka



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Logist je pale ale, ki so ga v Green Gold Brewing zvarili posebej za celjski Pišek Bar, kjer bo najbrž najbolj pasal kar poleg njihovega zajtrka. Ime pa pivo nosi po najbolj prepoznavni dejavnosti družine, ob tem pa gre za v celoti slovenski zvarek. Lokalen, Obetaven, Glamurozen, Izzivalen, Slovenski in Temeljit - Logist.

Zlato rumeno pivo, ki je le rahlo motnikavo in pokrito z večjo in lepo obstojno glavo bele barve, odlikuje zelo vabljiva in precej izrazita aroma hmelja, ki se pokaže z vsem svojim sijajem sladkih tropskih sadežev in nekaj duha grenivke, kasneje pa jima družbo pride delati še zelo blag pridih žvečilnih gumijev. V okusu lepo in na rahlo poboža s svojo hmeljno grenkobo, občutek svežine pa pivu poda še citrusni priokus, ki je prav tako lepo izrazen. Daljši pookus pa nežno pusti svojo sled v ustih z rahlo poprastim značajem.

Logist se tako izkaže kot zelo preprost in lahkotno piten, tako da bo res dober spremljevalec njihovim jedem - ne bo jih preveč prekril, a bo obenem vseeno podaril dovolj okusa, da bo tudi pivo prišlo do izraza.




  • Pišek Bar (Celje)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,1 / 5 → zelo všečen, ravno prav citrusnega značaja za moj okus in dovolj sladkobe, da uravnovesi grenkobo - točno tak kot mi paše, lahkoten in piten, zelo preprost a tudi zelo karakteren
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 16/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar