četrtek, 5. september 2019

Thirsty River Jordan's Special


Ime: Jordan's Special
Pivovarna: Thirsty River Brewing, Bovec

Stil piva: IPA

Vsebnost alkohola: 6%
Na voljo: točeno



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sicer ne vemo katerega Jordana so pivovarji imeli v mislih pri ustvarjanju tega zvarka, toda Jordanova specialka je še eden v nizu različnih IPA zvarkov, ki so jih varili in točili v tej bovški pivovarnici.

Jordan je oblečen v kar dodobra motnikavo jantarno zlato opravo, za popolnost izgleda pa poskrbi še srednje majhna pena, rumenkasto-belega odtenka. V aromi nas pričaka z nežnimi sadnimi in sladkimi aromami zelo sočne breskve, lepo pa do izraza pride tudi njegovo sladno ozadje. V požirku se bomo spoprijeli z nežnejšo hmeljno grenkobo, ki je kar lepo dražeče poprasta med požirkom. V finišu nam podari še rahlo sladek občutek, preden dolg in nežnejši pookus zaključi celoto.

Jordan's Special IPA je svežega duha in lahkotnejšega telesa, ter pivcu podari tiste najbolj tipične, čeprav kar nekoliko zadržane, IPA lastnosti.




  • Thirsty River Brewing Pub (Bovec)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorodni in podobni zvarki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → soliden IPA, sicer brez kakšnih posebnosti, lepo piten, a mogoče rahlo prenežen celo - no, zaradi tega pa tudi kar lepo teče
(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar