nedelja, 13. december 2020

22Brewing Bunny Ale - Mandarin



V pivovarni 22Brewing so svoj najbolj preprost zvarek A Bunny Ale zlati ale tokrat zvarili malenkost bolj drugače. Za nov, nekoliko drugačen značaj so ga namreč zvarili s hmeljem Mandarina Bavaria - le-ta pivu podari poseben značaj, vseeno pa Bunny ostane enostavna in pitna klasika.

Koprski zajček je skorajda popolnoma jasnega zlato-rumenega telesa, zelo sramežljivo pa se skriva pod veliko in puhasto peno bele barve. V aromi se pogumno kažejo citrusne note, kjer bi se težko izpostavilo le eno sorto sadja, ampak vsi ustvarijo všečno kombinacijo. Neženjša grenkoba rahlo podraži po jeziku, temu občutku pa se pridruži še lahkotno in nežno kiselkast priokus. Blag pookus pa na hitro zaključi to celotno izkušnjo. 

Bunny Ale Mandarin je lahkoten, nižjealkoholen in preprost  v svojem karakterju. Torej je tak, kakršen se pričakuje da zlati ale tudi je - le da je v tej svoji nežnosti vseeno nekoliko bolj hmeljen in zaznamovan s citrusnimi okusi.
 

Bunny Ale - Mandarin

Koper

Zlati ale

4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → čisto soliden, mogoče tisti rahlo kiselkasti priokus ni čisto v skladu, a kmalu ne moti več v požirku in gre lepo na pot

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar