ponedeljek, 7. december 2020

Cesar Pivo S Čilijem

 

V dolenjski pivovarni Cesar so se odločili, da malo eksperimentirajo s čilijem pri svoje delu in popestrijo svoje pivo. Cesarjevo Pivo S čilijem bo tako pogrelo tudi s svojim pikantnim dodatkom.

Tanka bela in puhasta glava le za nekaj kratkih trenutkov prekrije žareče, oranžno-jantarno telo tega čilijevega piva. Nežna aroma se počasi prebuja iz kozarca - ponudi nam zelo bežne sadne note z nekaj še bolj blagega zelenjavnega pridiha precej v ozadju in le malenkostno podraži po nosu sem ter tja. V požirku za začetek poboža nežna hmeljna grenkoba, ki pa jo kmalu povsem prevzame pikanten čilijev občutek. Le-ta na koncu kar lepo pogreje in tudi malenkostno podžge - ta občutek pa v pookusu še kar nekaj časa poleži na jeziku.

Cesarjevo pivo s čilijem je v telesu lahkotno in na prvi vtis (in vdih) ne da nič slutiti, da se v njem skriva pošteno ognjenja duša. V okusu pa nato pokaže ves svoj čar in kot tak bo seveda po okusu ljubiteljem pekočega.
 

Pivo S Čilijem

Mirna peč

Čili pivo

5%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → lepo zapeče, ampak se ga da še vedno spiti - razen za tiste, ki jim pekočnost dela probleme

(IZGLED: 3/5 - AROMA: 5/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar