sobota, 14. maj 2022

Lobik Pandemic Super Special 2 Years Anniversary Plus Lite

Naslednji zvarek iz pandemske serije je pivo z zelo dolgim in zanimivim imenom. Gre pa za dvojni NEIPA, ki mu značaj daje hmelj Citra za pravo citrično avanturo v lastni dnevni sobi.
 
Pandemski dvojni NEIPA je na oko popolnoma motnega, gostega breskovo-pomarančnega izgleda, večja puhasta bela glava pa se počasi izmika. V aromi pričakovano ponuja izrazit tropski akrakter, kjer lahko seveda občudujemo predvsem citruse v spremljavi nežne mentolaste svežine. Požirek je srdnje grenkoben, nikakor ne pretirano, v koncu požirka pa dobimo še nekaj sadnega občutka. Vse to pa potem prevzame ne pretiran, a lepo zaznaven in trajajoč (suh) pookus.
 
Pandemic Super Special je lahkotnejšega telesa in zaradi vseh svojih sadnih lastnosti zelo svežega značaja. Kljub konkretnemu značaju in višji stopnji alkohola pa le-ti ni zaznati, pivo pa je presneto dobro pitno.  
 

Pandemic Super Special 2 Years Anniversary Plus Lite

Maribor

Dvojni NEIPA

8%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4 / 5 → zelo aromatičen, okusen in osvežilen, predvsem pa zelo piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar