nedelja, 29. maj 2022

Loo-blah-nah Bobek

Tokratna točena specialka pivovarne Loo-blah-nah prinaša klasičen angleški stil zvarjen s klasičnim slovenskim hmelje. Zvarili so namreč angleški gold ale, ki mu značaj daje naš Bobek.   
 
Bobek je le rahlo motnikavega telesa, skorajdap opolnoma jasne bakrene barve. Srednje velika kremasta glava je umazano bela in kar lepo potraja na vrhu kozarca. Aroma je precej nežna - le rahlo travnata v začetku z blagim sladkim sadnim nadaljevanjem ter blagimi piškoti v ozadju, kasneje pa se pridruži še nekaj borovcev. Požirek je nežen, ponudi nam lahkotno grenkobo, malo travnatega občutka in to je to. Nežen, a trajajoč pookus pa nato še kar lepo potraja. 
 
Ta angleški Bobek je lahkotnega telesa in precej preprostega značaja, kjer ne pretirava z nobeno od svojih lastosti. Ima pa seveda tisto pregovorno angleško pivsko lastnost - je namreč zelo preprosto piten. 
 

Bobek

Ljubljana

Angleški ale

3,6%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,4 / 5 → piten, preprost - tipično angleški

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar