torek, 29. november 2022

Tektonik Divja Liga OL #63 Saison - Omega

V pivovarni Tektonik so svojo verzijo saisona OL #63 pripravili tudi še malo drugače. S pomočjo divjih bakterij in dodatkom hmelja Omega so ga dodali tudi v svojo novo serijo piv Divja Liga.

Tektonikov podivjani saison je kar precej motnega, bledo zlatega telesa, velika bela penasta glava pa na vrhu kozarca precej dolgo poleži. Aroma je nežnejše začinjena, nekoliko kletno prašna in s precej lepo zaznavnim a nežnim sadnim dodatkom - tropskim v karakterju z nekaj pridiha bombonov. Nežnejše grenkobnemu začetku sledi nekoliko bolj izrazito začinjeno nadaljevanje, kvasasto suh finiš in nežno trpek občutek pa zaključita požirek. Nekaj časa pa nato po jeziku še postane dodobra začinjen pookus. 
 
Saison - Omega je lahkotnega telesa in kar precej svež v značaju. Je lepo saisonast, ampak mu dodatek Omege doda zelo prijeten in dovolj sladek značaj v aromi. 

Divja Liga OL #63 Saison - Omega

Ljubljana

Saison

7,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,6 / 5 → dober saison, lepo piten, ampak še vedno konkretno začinjen

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 7/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 13/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar