ponedeljek, 27. december 2021

Green Gold Emergency Landing

V pivovarno Green Gold Brewing je priletelo mnogo novih idej, niso pa ravno načrtovali njihovega pristanka. Tako je prišlo do tega Emergency Landing, ki so ga zvarili z norimi količinami lastnega hmelja sort Styrian Dragon, Styrian Wolf in Aurora.
 
Emergency Landing je zelo motnega, sokastega oranžnega izgleda, ki ga na vrhu kozarca dopolni precej velika in lepo obstojna bela kremasta glava. Tudi aroma se predstavi s sokastim, sadnim, sladkim značajem, kjer prevladujejo zelo zreli tropski sadeži, v ozadju pa vse gledajo sveži citrusi in šščepec kokosa. Požirek je nežno grenkoben v začetku, rahlo sladek v nadaljevanju, v finišu pa postane lepo in sveže citrusast. Nežen oz, skoraj neobčuten pookus pa zelo na hitro odide.
 
Green Goldov Emergency Landing je zelo lahkoten v telesu, preprost v svoji osnovi, ampak zelo lepo in sveže sadno zaznamovan v svojih lastnostih. Vse to pa ga dela presneto dobro pitnega in zelo poletju primerno pivo. 
 
 

Emergency Landing

Šempeter v Savinjski dolini

NEIPA

5,3%

Kje naj ga iščem?


  • Green Gold Brewing (spletna trgovina)
  • trgovine Špar (po Sloveniji)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,9 / 5 → pravi poletni osvežilnež - lepo saden v lastnostih, nežen in predvsem piten

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 8/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 15/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar