sreda, 19. april 2023

Lobik Pineapple Express, But It Is 15 Years Too Late And A Bit Unoriginal

Po dveh letih eksperimentiranja je fantom iz pivovarne Lobik uspelo - zvarili so takšen sadni kisli ale, kot so si želeli. S konkretno dolgim imenom in referenco na film iz leta 2008 prihaja pivo z ananasovim in mangovim pirejem - njegov cilj pa je, da prinese spomine na vroče poletje. 

Puhasta bela glava se na vrhu kozarca ustvari le za kakšno sekundo, nato pa do popolnosti izgine in pod seboj razkrije popolnoma motnikavo zlato-rumeno vsebino. Aroma je izrazito tropska - sladke in sočne note se lepo pomešajo med citrusno naravnane note, mango in ananas pa kar bruhata iz kozarca. Požirek je v začetku kar pošteno kiselkast, usta kar dobro potegne skupaj, v nadaljevanju pa nam ponudi še nekaj sadnega značaja. Nežen pookus pa nato še zelo dolgo poleži v ustih in čaka na novo dozo.

Lobikov Pineapple Express je lahkotnega telesa, svežega značaja in osvežilne pitnosti - sadna aroma, prijetno kiselkast okus z značajem sadnega špricarja pa bodo kot nalašč v pletni pripeki.

Pineapple Express, But It Is 15 Years Too Late And A Bit Unoriginal

Maribor

Sadni kisli ale

6%

Kje naj ga iščem?


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 4,5 / 5 → super aromatičen, lepo kiselkast in svež, predvsem pa piten kot sok

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 9/10 - OKUS: 9/10 - TELO: 5/5 - KONČNI VTIS: 18/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**
  

Ni komentarjev:

Objavite komentar