ponedeljek, 28. junij 2021

Loo-blah-nah Meduza Pale Ale

V pivovarni Loo-blah-nah vedno radi potestirajo nove hmelje in tokrat so za svojo točeno specialko uporabili ameriški neomexicanus hmelj Medusa, ki pivu podari tropski značaj.
 
Pogled na Meduzo nas ne bo spremenil v kamen, ampak nas bo očaral njen motnikav in žareč oranžni izgled, ki ga zakriva manjša bela penasta glava, za sabo pa pusti izjemno čipko. Tropska sadna aroma je zaznavna že na prvi vdih, čeprav je vseeno nekoliko bolj sramežljiva in nežna - malo spomni na multivitaminske pijače. Okusimo srednjo hmeljno grenkobo s kar nekaj sladkobe zelo zrelega sadja, v zaključku pa dobimo še kanček metastega značaja na jeziku.Suh in trajajoč pookus pa kar lepo še postane v ustih.
 
Meduza je lahkotnega telesa in skupaj z nižjo stopnjo alkohola povsem poletno naravnano pivo. Če temu dodamo še tropski značaj, ki ga prinaša, dobimo eno res lepo pitno in simpatično osvežilno pivo. 
  

Meduza Pale Ale

Ljubljana

APA

4,7%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,8 / 5 → svež in osvežilen, tropsko naravnan, a ne preveč in lepo piten

(IZGLED: 5/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 8/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 14/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar