nedelja, 20. junij 2021

Loo-blah-nah Dragon Oatmeal Pale Ale

V pivovarni Loo-blah-nah so pripravili zanimivo tekmovanje za izbor svojega novega piva, ki ga bodo uvrstili v redno ponudbo. Zvarili so pet različnih zvarkov, obiskovalci njihove točilnice pa so potem izglasovali svojega favorita. Eden izmed sodelujočih zvarkov je bil tudi ovseni pale ale, ki so ga začinili le s hmeljem Styrian Dragon.    
 
Pale ale z dodatkom ovsa je rahlo motnikavega telesa zlate barve, prekriva pa ga večja in puhasta glava bele barve, ki se razmeroma hitro sesede. V aromi se predstavlja z nežnimi sadnimi notami, nekoliko bolj domačih sort sadja, zraven pa še zapiha kakšen citrusni dih. V okusu je zelo blago grenkoben, ta značaj pa dopolnjuje še nekaj nežne sadne sladkobe ter rahel travnat občutek. Pookus pa je zelo blag in kratkotrajen.
 
Dragon Oatmeal Pale Ale je zelo preprostega značaja ter nekoliko lahkotnejšega telesa. Hmeljni značaj, ki mu ga podarja Styrian Dragon hmelj, je sicer zaznaven, a se kar nekoliko skriva.
 

Dragon Oatmeal Pale Ale

Ljubljana

APA

4%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3,2 / 5 → zelo preprost, piten in nič kar bi posebej izstopalo

(IZGLED: 4/5 - AROMA: 6/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 4/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar