ponedeljek, 21. junij 2021

Maister Radler S Kombucho

V pivovarni Maister so v sodelovanju s prvo slovensko kombučarno Be Life pripravili craft radler, ki je mešanica Maistrovega svetlega piva in fermentiranega čajnega napitka oz. kombuče. Tako so na police zopet postavili nekaj popolnoma novega. 
 
Tanka bela penasta glava za nekaj krajših trenutkov prekrije ta Maistrov radler, ki je zelo motnega in povsem bledega rumeno-belega telesa. V aromi prevlada značaj kombuče z nežno skisanim občutkom, rahlim pridihom čaja ter nekaj limoninega dodatka. Tudi okus se nadaljuje v tem duhu - je rahlo kiselkast, nekoliko limonast ter z zelo blagim grenkobnim občutkom nekje daleč zadaj. Rahlo kiselkasto-poprasto dražeč pookus pa še kar nekaj časa postane v ustih.
 
Radler S Kombucho je v prvi vrsti zelo osvežilna pijača, ki ima kar nekoliko bolj polno telo. Zaznamuje ga okus kombuče, medtem ko karakterja piva ni preveč (ali sploh) prepoznati. Deluje pa kombinacija zelo sveže, lahko pitno in predvsem dobro odžeja. 
 

Radler S Kombucho

Kamnik

Radler

2,2%

Kje naj ga iščem?



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Če vam je bilo všeč to pivo, poizkusite še:



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje mnenje: 3 / 5 → na prvi požirek se mi nikakor ni dopadel, ampak na koncu niti ni tako slab in je zanimiv

(IZGLED: 2/5 - AROMA: 7/10 - OKUS: 6/10 - TELO: 3/5 - KONČNI VTIS: 12/20)

***Moje mnenje ne odraža same kvalitete izdelave piva, ampak le všečnost glede na osebne preference v pivu!!!*** 

**Vsak pivopivec ima na srečo svoj okus, tako seveda ni nujno, da se naši okusi ujemajo. V vsakem primeru pa lahko svojo izkušnjo s tem pivom prosto delite med komentarji.**

Ni komentarjev:

Objavite komentar